top of page
Problemen met de boekhouding?

De boekhouding is voor menig ondernemer een struikelblok. Te weinig kennis of tijd; er is altijd wel een reden te vinden om het bijwerken van de boekhouding uit te stellen.

Toch bent u als ondernemer verplicht om een boekhouding te hebben. De boekhouding uitbesteden aan Account Your Business bespaart u tijd. Tijd die u kunt besteden aan uw core business; het vinden van (nieuwe) klanten, het nadenken over nieuwe mogelijkheden en het realiseren van groei.
De oplossing

Goedkoop Goedkope Voordelige Interim Tijdelijk Advies Adviezen Gratis Hulp Boekhoudhulp zzp-boekhouding fiscaal auto aftrekposten rhoon barendrecht afschrijvingen tarief kost uurtarief accounting accountant aftrek aftrekposten btw inkomstenbelasting uitbesteden winst omzet

kosten resultaat professioneel goedkope boekhouder hoe zit het met auto en belasting auto op de zaak of prive aanschaffen Welke aftrekposten heb ik ZZP en belasting ZZP en aangifte ZZP en boekhouding Interim boekhouder Belasting advies voor de ondernemer Boekhouder voor ZZP-er in  rhoon barendrecht Afschrijven in de boekhouding Wat kost een boekhouder Tarief boekhouder

Uurtarief boekhouder Administratie uitbesteden Boekhouding uitbesteden

Interim
Ik kan u helpen bij uw totale boekhouding of anders gezegd: "let me ACCOUNT YOUR BUSINESS". U zult ervaren dat dit tijd en vooral rust oplevert.
De voordelen zijn onder andere dat u zelf meer werk kunt aannemen en u beschikt over een volledige overzichtelijke boekhouding. Tevens geeft dit inzicht in waar u financieel staat en wat de mogelijkheden zijn.

Na 29 jaar boekhouden opereer ik nu als interim kracht. Ik noem dit “plug & play”, want met mijn zeer ruime ervaring kan ik mijn verworven kennis ván en mijn passie vóór het vak boekhouden direct inzetten. Ik ben inzetbaar in een bedrijf of organisatie die schreeuwt om iemand met kennis van zaken, die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en uiterst integer, loyaal, accuraat en sterk analytisch is.

Als interim kracht ben ik zeer geschikt om een financiële afdeling (opnieuw) op te zetten en te voorzien van langgekoesterde stuurrapportages.

Vanwege mijn uitgebreide vakkennis en vaardigheden ben ik gespecialiseerd in het inrichten en administreren van uw boekhouding en u te voorzien van de juiste rapportages. Ontwikkelingen volg ik op de voet en ik ben bekend met de laatste fiscale regelgeving. Bij mij kunt u naast het deels of volledig uitbesteden van de boekhouding vanzelfsprekend ook terecht voor belangrijke financiële overzichten zoals investerings-, exploitatie-, liquiditeitsbegrotingen, etc.

Uiteraard verzorg ik uw btw aangiftes en jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.

Uw boekhouding, mijn passie!

Mijn aanpak wijkt volledig af van de administratiekantoren. Dat zijn namelijk grote boekhoudafdelingen waarbij u zich maar moet afvragen wie de boekhouding verricht met niet altijd op niveau gekwalificeerd personeel.

Waar ik me in onderscheid is mijn passie voor boekhouden en de persoonlijke betrokkenheid. Bij mij weet u precies wie de boekhouding verzorgt en u krijgt van mij de aandacht die u verdient.
Meer informatie? Neem contact op.
Ik ben er om u te helpen. Neem contact op per telefoon, e-mail of via social media.
bottom of page