top of page
Even voorstellen
Mijn naam is Martin Kabbedijk en ik ben de zeer ervaren boekhouder achter Account Your Business, een jong dynamisch bedrijf dat staat voor de persoonlijke aanpak. Sinds 1990 werk ik als financieel professional en heb daardoor een zeer ruime ervaring in alle facetten op boekhoudkundig gebied ontwikkeld.
Persoonlijke motieven
Ik voel me als een vis in het water met cijfers. Dagelijks haal ik ontzettend veel voldoening uit mijn werk. Dit is waar ik goed in ben; bezig zijn met boekhouding en met mensen. Toen ik door een aantal ondernemers ben benaderd om voor hun projecten de boekhouding te verrichten, ben ik overtuigd geraakt voor het opzetten van een eigen bedrijf.
Doelgroep

Goedkoop Goedkope Voordelige Interim Tijdelijk Advies Adviezen Gratis Hulp Boekhoudhulp zzp-boekhouding fiscaal auto aftrekposten rhoon barendrecht afschrijvingen tarief kost uurtarief accounting accountant aftrek aftrekposten btw inkomstenbelasting uitbesteden winst omzet

kosten resultaat professioneel goedkope boekhouder hoe zit het met auto en belasting auto op de zaak of prive aanschaffen Welke aftrekposten heb ik ZZP en belasting ZZP en aangifte ZZP en boekhouding Interim boekhouder Belasting advies voor de ondernemer Boekhouder voor ZZP-er in  rhoon barendrecht Afschrijven in de boekhouding Wat kost een boekhouder Tarief boekhouder

Uurtarief boekhouder Administratie uitbesteden Boekhouding uitbesteden

Het voeren van de complete boekhouding voor zelfstandigen, eenmanszaken, zzp-ers, kleine b.v.’s, mkb-ers en particulieren & het verzorgen van alle fiscale aangiftes is de formule van Account Your Business.
Uw boekhouder

Martin Kabbedijk, finance specialist

E: info@accountyourbusiness.nl

T: +31 6 55 86 15 15

Team
Meer informatie? Neem contact op.
Ik ben er om u te helpen. Neem contact op per telefoon, e-mail of via social media.
bottom of page